- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
PersberichtenBarbados Tourism Marketing Inc. benoemt nieuwe CEO

Barbados Tourism Marketing Inc. benoemt nieuwe CEO

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smileNa een intensieve wereldwijde zoektocht heeft Barbados Tourism Marketing Inc, (BTMI), een nieuwe Chief Executive Officer gevonden: Jens Thraenhart zal op 1 november 2021 in functie treden. Thraenhart, die kan boven op 26 jaar ervaring in verschillende functies in het toerisme, is een Duits-Canadese professional die goed thuis is in de strategieën van het wereldwijde reiswezen en mangement-ervaring heeft opgedaan van Noord-Amerika tot Azië.

Samen met het BTMI-team wordt van hem verwacht dat hij een nieuw tijdperk inluidt met frisse ideeën en nieuwe benaderingen om Barbados verder naar een succesvolle toekomst te leiden.. Refreshingly, what was expected of her was the same thing that was expected of Lara Stone: to take a beautiful picture.

Jens Thraenhart heeft in het verleden gewerkt voor de Canadian Tourism Commission (nu Destination Canada) en Fairmont Hotels & Resorts (nu onderdeel van Accor) en was recentelijk uitvoerend directeur van het Mekong Tourism Coordinating Office. Tijdens zijn bijna achtjarige ambtstermijn lanceerde hij verschillende bekroonde campagnes en initiatieven. Hij heeft ook de particuliere toeristische instantie Destination Mekong opgericht om de samenwerking tussen de openbare en de particuliere sector te bevorderen. Hij spreekt vloeiend drie talen: Engels, Frans en Duits. Thraenhart heeft ook basiskennis van Spaans, Thais en Mandarijn. Thraenhart is een resultaatgerichte leider met een ondernemersgeest en heeft ruime ervaring in het implementeren van innovatieve campagnes met de ondersteuning van technologie in de toeristische marketing. Thraenhart is een expert op het gebied van uitgaand toerisme in China. Hij was medeoprichter van het bekroonde reistechnologiebureau Dragon Trail, auteur van de boeken “China Travel Trends” in 2010 en 2012, en voorzitter van de China chapter van de Pacific Asia Travel Association (PATA) terwijl hij vijf jaar in Beijing woonde.

March for our Lives

Hij is de tweede vice-voorzitter van de Affiliate Members Board van de Wereldorganisatie voor Toerisme (UNWTO) en heeft zitting gehad in brancheorganisaties als de Pacific Asia Travel Association (PATA), de Hospitality Sales and Marketing Association (HSMAI) en de International Federation of IT and Travel & Tourism (IFITT), waar hij uitstekende relaties heeft opgebouwd met belanghebbenden in belangrijke doelmarkten voor het toerisme op Barbados. Thraenhart is drie keer erkend als een van de Top 25 Most Extraordinary Minds in Travel and Hospitality, werd erkend als een van de Top Rising Stars in Travel door Travel Agent Magazine en werd in 2021 opgenomen in de Hall of Global Tourism Heroes.  Hij is afgestudeerd als MBA aan de Cornell University en promoveert op dit moment aan de Hong Kong Polytechnic University op het onderwerp “Strengthening Tourism Integration Resilience through Stakeholder Collaboration”.

BTMI-voorzitter Roseanne Myers verwelkomde de benoeming en zei: “Het team van Barbados Tourism Marketing Inc. heeft een geweldige prestatie geleverd door de markten opnieuw te bewerken door gebruik te maken van de eigen kennis en ervaring en de bestaande zakenrelaties. Wij zijn ervan overtuigd dat BTMI met Jens’ internationale toeristische ervaring, zijn bewezen resultaten op het gebied van het implementeren van strategieën en zijn ondernemende instelling sterker en krachtiger uit de pandemische periode zal komen en zodoende een grotere en daadkrachtige bijdrage kan leveren aan het ondersteunen van de toeristische sector en de lokale economie. We hebben onszelf uitgedaagd de beste kandidaat te vinden voor de functie van CEO om de weg van het bedrijf naar de toekomst uit te stippelen en we zijn bijzonder blij dat we na een grondig en transparant proces daarin geslaagd zijn. We heten Jens van harte welkom in het Barbados team.” 

De recruitment werd uitgevoerd door Profiles Caribbean Inc. en een subcomité van de Raad van Bestuur en professionals uit de sector. Sollicitaties werden aanvaard en het zoekteam heeft ook proactief contact opgenomen met regionale en internationale industriële partners van het BTMI.

Ga voor meer informatie over Barbados naar www.visitbarbados.orgFacebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

schrijf je in

KRIJG EXCLUSIEVE TOEGANG TOT PREMIUM CONTENT

SUPPORT DE NEDERLANDSE REISWERELD

WORD GRATIS LID VAN ONS KENNISPLATFORM VAN DE REISBRANCHE

ONTVANG SPECIALE REISAANBIEDINGEN

Krijg onbeperkt toegang tot EXCLUSIEVE content en VIP aanbiedingen voor reisprofessionals.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme